Opgradering

Opgradering af CNC styring og digital motor

Optimering

Optimering af produktion og produktionsudstyr

Spar penge

Forbedret indtjening ved optimeret produktion og udstyr

VI FORBEDRER
DIN PRODUKTION

Vi tilbyder automation til den mindre selvstændige produktionsvirksomhed, eller maskinbyggere indenfor bearbejdning af råmateriale til enten hel eller halvfabrikata. Hovedområderne vil være bearbejdning af træ- og metal emner, hvor enten robotter, PLC eller CNC styringsenheder spiller en central rolle.

 

Slidt og utidssvarende produktionsudstyr, der ikke længere er gearet med optimal styring til de opgaver der skal løses er et stort problem i mange produktionsvirksomheder.

 

Hos MELCNC løser vi problemerne for dig ved at opgradere og udskifte styringen i din CNC maskine til den nyeste teknologi. Vi benytter Mitsubishi Electric styringer og sørger for at dit materiel igen er med helt fremme og kan yde det optimale i din produktion, og med 25 års garanti på alle reservedele fra Mitsubishi kan vi forsikre dig at vi altid kan skaffe reservedele til netop din maskine.

 

Skal din maskine have den helt store ombygning mestre vi opgaven. Vi har løst en række opgaver hvor vi har ombygget hele styringsenheder, opgraderet digitale motorer og sikret vore kunder et optimalt og gennemarbejdet produktionsudstyr der i sidste ende sparer dem for både tid og penge.

 

Har du et problem i din produktion, eller vil du vide hvordan vi kan hjælpe dig med at fremtidssikre din virksomheds udstyr - så udfyld formularen nedenfor.

Kom og besøg os

Vi gir gerne en kop kaffe eller kommer på besøg i din virksomhed.

Rudbæksbanke 10

5500 Middelfart

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2016 by Clausen Creative