EasyRobotics

Kom nemt i gang med robotautomatisering 

ProFeeder er en kompakt, mobil og modulopbygget robotcelle, der med en palleløfter let kan flyttes rundt mellem CNC og bearbejdningsmaskinerne i jeres produktion.

 

ProFeeder løsningen er velegnet til små og mellemstore serieproduktioner og kan spare op til 7 manuelle timer på et holdskifte, da operatøren kun skal opfylde emnebakken og skifte mover, når emnerne er færdigbehandlede.

 

ProFeeder leveres med 2 movere og 2 emnebakker

Emnebakken kan rumme op til 780 emner, den har udskiftelige tåreplader og kan udskiftes med tyndplade-feed.

Derudover kan vi udvikle specialløsninger til jeres emner, hvis standard tårepladerne ikke er den optimale løsning for jer.

 

Mooveren sikrer et hurtigt og effektivt skifte

Når emnerne er færdigbehandlede, køres moveren med emnebakken ud af robotcellen og erstattes af en ny mover med ubehandlede emner.

Når moveren placeres i ProFeeder robotcellen centreres emnerne automatisk.

Patent pending

ProFeeder Light

Løsningen er første trin i Profeeder Serien mod en fuldautomatiseret produktion med 4 holdskift. ProFeeder Light er velegnet til små serieproduktion og kan ved øget behov for automatisering effektivisering af produktion udbygges til enten ProFeeder eller ProFeeder multi løsninger.

Det modulopbyggede koncept er en billig og hurtig måde at komme i gang med robotautomatisering

 

 

 

 

ProFeeder

ProFeeder er en Kompakt, mobil og modulopbygget robotcelle, der med en palleløftet let kan flyttes rund mellem CNC og bearbejdningsmaskinerne i jeres produktion.

ProFeeder løsningen er velgenet til små og mellemstore serieproduktioner og kan spare op til 7 manuel timer på et holdskifte, da operatøren kun skal opfylde emnebakkerne og skifte mover, når emnerne er færdigbehandlede.

 

 

 

 

 

 

ProFeeder Multi

ProFeeder Multi er en stationær løsning, der øger ProFeeder´s kapacitet fra 1-4 emnebakker, det giver mulighed for produktion af store serie i et fuldautomatiseret 4-holdskifte, hvor bemandingen er begrænset til opfyldning af emnebakker og udskiftning af moveren ca. 1 gang i døgnet, eventuel produktionsstop meddeles via SMS

 

 

 

 

Please reload

Kom og besøg os

Vi gir gerne en kop kaffe eller kommer på besøg i din virksomhed.

Rudbæksbanke 10

5500 Middelfart

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2016 by Clausen Creative