MELCNC APS

Hos MELCNC opstiller, reparerer og servicerer vi CNC styrede maskiner på det danske marked. Vi forsøger hele tiden at skabe værdi for vores kunder, ved vores faglighed, erfaring og muligheden for at forlænge maskinens levetid. Vi tænker kreativt og bredt i vores brug af erfaring og faglighed, og binder os ikke til én leverandør, men tænker i optimering for dig som kunde. Optimering kan være alt fra servicering til om- og udbygning af din eksisterende maskine.

 

For vore kunder står vi til rådighed når der skal laves nye automations PLC løsninger. Med vores primære leverandører som Mitsubishi og Universal Robots, tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, og designer den rette løsning efter dette.

 

Her hos os sætter vi en ære i kun at have kvalificeret og veluddannet fagpersonale. Vi stiller store krav til personlige kvalifikationer og deltager aktivt i oplæring og uddannelse af vores medarbejdere. Det betyder naturligvis også, at alle medarbejdere regelmæssigt sendes på kursus hos vores primære leverandører, for at de altid er i besiddelse af den nyeste viden.

 

Vores leverandører er udvalgt blandt de førende på markedet, og vi ser ikke isoleret på det enkelte produkt, men også på hvordan det løser opgaven og skaber værdi for dig. Vi ønsker at give den mindre produktions, maskinbygger eller ingeniør virksomhed et alternativ til de større etablerede spillere på markedet, som er bundet til et enkelt produkt eller leverandør.

 

Vores mangeårige erfaring i branchen har givet os indsigten, forståelsen og lysten til at være den udvalgte servicepartner på markedet for de mindre og mellemstore virksomheder. Vores forståelse for kvalitet, opsætning, ud- og ombygning af maskiner og automationsløsninger giver os værktøjerne til at skabe en samlet løsning for dig, som vi er førende i at kunne levere. Vores uddannelse, konstante optimering og søgen på markedet for nye løsninger, gør samtidig at vi kan levere de mest tidssvarende produkter til din produktion.

 

MELCNC er en troværdig partner som leverer kvalitet og service, frem for pris.

Hvis du vil vide mere om os, om vores produkter og det vi kan gøre for dig - skal du bladre lidt i vores nye brochure.

 

Du kan både bladre i den og downloade via nedenstående link.

 

Kom og besøg os

Vi gir gerne en kop kaffe eller kommer på besøg i din virksomhed.

Rudbæksbanke 10

5500 Middelfart

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2016 by Clausen Creative